NordhJosefine.blogg.se

130506 åker jag som au pair till USA och denna bloggen kommer handla om mitt år som au pair!

Fredag ❤

Kategori: Allmänt

Det är fredag och jag är ledig!!! :D så himla underbart!!! Dock har jag en inprogramerad väckarklocka tydligen för vaknade exakt samma tid som jag brukar gå upp.. Men men! Jag är leeeedig!!!! :D vädret ska bli bra och jag ska åka in till city :) det blir central park och kanske kika lite på 5th ave :) först fräscha upp sig lite!!
Ha en super bra helg allihopa! Det ska jag ha ;)

Puss och kram!
Josefine

Yes I did it!

Kategori: Allmänt

Sitter ute och målar med barnen på den lilla baksidan, Julian går iväg och leker med lite andra saker så jag fortsätter måla med Anna. Helt plötsligt hör jag "yes I did it!!" Från en super nöjd kille! Så sitter han i den lilla barnpoolen jag köpt med kläderna på!!! Dom är så himla snabba och det gäller att ha ögon i nacken som au pair!!! Kan inte titta bort en sekund innan dom hittar på något bus ;) självklart har jag koll på dom men ibland krävs det bara en sekund!! Man tror ju inte dom ska va så osmarta ;)  

Kändis lookalike

Kategori: Allmänt

På morgonen var Britta och Abby här på playdate och nu slutade Britta tidigt och har kom hit och umgås med mig och mina barn :) vi har lagat spagetti och köttfärssås, såååå jävla gott! :D sen nu dansar vi och fjantar oss med barnen! Har även gjort kändislookalike på en app jag har! Fina va?? :D

Puss och kram!
Josefine

Miley Cyrus

Kategori: Allmänt

Kollade på hennes framträdande på VMA igår, fruktansvärt!!! En riktig porr show! Vad har hänt med den lilla söta Disney stjärnan? Vad säger hennes föräldrar? Hon är riktigt ur kontroll just nu!! Fast hennes nya låt är ju grymt bra!! :D 

 

 

Pannkakor

Kategori: Allmänt

Idag gjorde jag svenska pannkakor som lunch till barnen! Misslyckade att steka alla utom en, får nog träna lite mer på det där!! Men goda blev dom och barnen åt som vargar!!

Puss och kram!
Josefine

Sötnos!

Kategori: Allmänt

Sitter med mina barn och myser i soffan och Julian ger mig en kram och säger att han älskar mig! Så mysigt och det värmer i hjärtat!!! <3
Bara 2 år och en sån kärleksfull liten pojke :) Det är dessa stunder man älskar detta jobbet :)

Puss och kram!
Josefine

Supersöndag ❤

Kategori: Allmänt

 
Helgen har varit jätte bra!! :)

Fredagen åt jag middag med barnen och pappan sen hämtade en väldigt trött Britta upp mig ganska sent på kvällen. Konserten med one direction hade väl inte varit super för dom hade knappt sett någonting och ljudet hade varit dåligt men hon sa att hela upplevelsen var helt värt det! Dom hade tagit med filtar och snacks in till city, köat mer än 3 blocks, fått lukta på deras nya parfym och varit uppe i 35 timmar! Det hade varit super mysigt och roligt!! :)
Vi åkte hem till Larissa och kollade film, inte så bra film men ett skönt fredags häng :)

Sov över hos Britta och på morgonen åkte vi till palisade och shoppade lite :) shopping är alltid så himla kul och man mår så bra av sina nya saker ;) på kvällen hade vi tänkt att ta det lugnt men började prata om att vi ville hitta på något.. Blev helt plötsligt sugna på att gå ut så kvällen slutade med utgång i city :) kul att träffa alla och umgås men ändå en lugn kväll. Tog faktiskt denna gången 2 tåget hem, man har kl 2 eller 6 att välja på, så det va väldigt skönt :)

Vaknade tidigt faktiskt på söndagen, mådde bra och kände mig ändå utvilad trots inte jätte mycket sömn, fixade i ordning oss och åkte med Larissa till Cheesecake Factory, åt en super god hamburgare och även en cheesecake denna gången ;) orkade inte ens halva men as goooood va den!! Cheesecake Factory är så himla bra!!! Allt har dom!! :D efter det åkte jag och Britta på en roadtrip :) våran sida av westchester har inga stränder och finns inte så jätte mycket att göra så vi tänkte att vi drar till andra sidan där rye beach ligger och kollar in läget och tar det som det kommer :) vi hamnade i på ett jätte mysigt ställe med en fin hamn och strand med massa folk och alla bara njöt! Många kärlekspar både gamla och unga. Jätte mysigt!!! Kändes som att åka till västkusten hemma i Sverige, underbar känsla. Precis vad vi behövde, kände ett lyckorus av att bara gå omkring där!!!!! :D riktigt smultronställe ❤


Puss och kram!
Josefine

 
 
 
 

<3

Kategori: Allmänt

Hitta några mer bilder från stället i lördags :) så fint va det där!!! Roliga party bilder med!!! :D

Fredag!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag igen!! :)
Britta och några andra tjejer åkte in till city igår kväll för kl 7 idag på morgonen spelar one direction på rocka feller center och jag är sååå himla avundsjuk!!! Först va jag för feg för att fråga om jag kunde börja lite senare idag men tillslut tog jag mig mod och frågade för jag kände att jag inte hade något och förlora. Då kände jag ändå hopp och hjärnan förberedde sig på att jag skulle kunna åka!! Pappan brukar ju ändå jobba hemifrån ibland, men sen gick det inte för båda skulle åka tidigt på morgonen.. Då blev jag jätte besviken först och är fortfarande avundsjuk men har iallafall kollat om det gick :) stolt över mig själv att jag vågade fråga för såna situationer är svåra här. Jag gick och la mig tidigt så vaknade helt utvilad innan klockan ringde idag :) Hoppas verkligen att tjejerna hade kul!!!! :D det blir fler gånger och fler konserter att gå på innan jag åker hem :) !!

Men idag är det som sagt fredag!! :D fy va skönt!! Blir en riktig softar helg för oss, Britta har huset för sig själv och vi ska bara hänga där och ha så mycket mys vi kan!!! :)

Puss och kram!
Josefine

Pyssel

Kategori: Allmänt

Idag är det en regnig dag så dagen har börjat med lite pyssel för dom små :) vi har gjort vimplar :) Julian är bara 2år och lite för liten men han satt och tittade på när jag och Anna som är 4 år kämpade :) jag gjorde förjobbet till hennes och hon fick dekorera! Hon blev inte riktigt klar med kan fortsätta senare :)

Puss och kram!
Josefine

The Play place!

Kategori: Allmänt

Idag är jag och barnen på ett ställe som heter the play place! Barnen älskar det!! :) körde mamman till jobbet imorses så då kunde jag ha bilen idag :) när vi hade varit här ett tag hörde jag helt plötsligt att dom spelade små grodorna, chockad blev jag ;) kanske skulle visat dom hur dansen går till? ;) haha!

Puss och kram!
Josefine

Hundvakt!

Kategori: Allmänt

Denna veckan är min familj hundvakter åt mammans systers hund :) en stoooor bulldog som är så himla snäll!! När man ska rasta honom behöver man bara öppna dörren på baksidan och säga "Franky go potty" och så gör han det!! Dock så snarkar han så högt att jag hör det ner till källaren på natten och fiser som en riktig karl! Men han är en mysig och lat hund med en speciell personlighet också :) Idag tog vi med honom till lekplatsen, han älskade att få komma ut lite :) nu är han helt slut av den korta lilla promenaden!

Puss och kram!
Josefine

Idol <3

Kategori: Allmänt

Idol har börjat och tur som det är finns TV4 play så jag kan titta på det här! :D kommer bli mysiga veckor framöver!!! Lite hemmakänsla får man av idol, rostbörd och chokladmjölk (dock inte oboy), eller va säger du Britta? ;)

Becka <3

Kategori: Allmänt

Både igår och imorses hade jag fruktansvärd hemlängtan!! Saknade Basse, mamma och pappa, syrran och barnen och ALLA kompisar så himla mycket! Saknade allt som har med Sverige och göra. Ville inte gå upp ur sängen men man har ett jobb och sköta så va ju tvungen! Jag ville bara gråta, och det gjorde jag. Smsa med syrran och Basse, pratade ut med Britta och pratade med min värdmamma som är väldigt förstående och helt underbara! Fick blommor och en jätte fint kort av Susan senare sen <3 men framför allt så skypade jag med Becka, min älskade vän Becka <3, och det hjälpte verkligen!! Nu mår jag mycket bättre även om jag fortfarande saknar sakerna och personerna så känns det lättare! Becka förstår mej och vet vad hon ska säga för att få mej och må bra :) tack vännen för energin jag fick!! Skypa lite med mamma och pappa med och det kändes jätteskönt! Nu är det faktiskt bara 48 dagar tills jag får besök i nästan 3v från Sverige!!!! :D det kommer gå fort dit!

Puss och kram!
Josefine

Fest lördag!!

Kategori: Allmänt

I lördags var vi inne i city och festade till det lite ;) på 3 olika rooftops som var jättefina!!!! Min gamla jobbarkompis från Stockholm va här och hälsade på Christofer för dom är bästa kompisar!
Galen och en rolig kväll blev det!! :)

Puss och kram!
Josefine

Helg <3

Kategori: Allmänt

Fredagen slutade bra ändå trots att den började dåligt! Jag hade köpt en barnpool till barnen och tillslut när dom slutade trotsa och lipa över allt så badade vi i poolen och dom älskad det!! :)

Efter jobbet hämtade Britta upp mig och sen hämtade vi Larissa och Alice. Kvällen slutade på Buffalo wings!!! Jätte mysigt och jätte gott :D precis vad jag behövde :)

Puss och kram!
Josefine

https://cdn3.cdnme.se/4142709/7-3/pic_520f7908ddf2b34d3f714262.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4142709/7-3/pic_520f7909e087c37bcb519bd2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4142709/7-3/pic_520f790fe087c37bd9d8f6a9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4142709/7-3/pic_520f7911e087c37c4f709419.jpg" class="image">

Helvetesdag!

Kategori: Allmänt

Åhhhh!!! Dagen har börjat med gnäll gnäll och gråt!!! Blir galen!!!! Nu vägrar båda sova!! Idag är hittills en sån dag man bara vill packa ihop och dra hem!!!!
Snart bryter jag ihop.. Men nej.

Längtar bara till jag slutar för då är det helg!!!

Halva veckan har gått..

Kategori: Allmänt

Nu har äntligen halva veckan gått och vi närmar oss helg igen!! :) det har gått snabbt så jätte skönt!! :)

Dagen började med att Britta och Abby kom hit så gick vi till lekparken med dom :) hade med oss massa gott till barnen, mackor, frukt och snacks :) dom hade jätte kul!! Fin dag har det varit med, varmt och skönt :) tyvärr dock så har Julian testat mig på allt idag. Vägrat äta, lipat hela tiden och inte lyssnat alls!! Väldigt jobbigt och svårt att hålla humöret uppe. Men nu som tur är så slutar jag snart så jag kan komma ifrån lite!! :)
Jag har också varit en väldigt bra au pair idag och pysslat med Anna :) vi här gjort robotar! Kommer ihåg att jag hade en sån när jag va liten :) roligt och föräldrarna här i USA gillar när deras barn pysslar ;) plus poäng till mig!

Puss och kram!
Josefine

100 dagar!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit här i USA i 100 dagar!! 100 och det känns som jag kom igår!! :D ändå känns det som det va 100 år sedan Basse var här! Tiden går både snabbt och långsamt samtidigt!! Men så himla mycket kul man har gjort och så mycket mer att se fram emot!! :D livet här är tufft ibland med trotsiga barn och hemlängtan men man har så mycket kul och så många mysiga stunder också! Fördel bra stunder ;) man har varit med om så mycket och mött många härliga och fantastiska människor som man inte skulle gjort om man aldrig tagit chansen, är väldigt glad att jag åkte!! :D
Får se hur vi ska fira ikväll, kanske lite minigolf eller middag :)

Puss och kram!
Josefine

Nagelfix!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen köpt en ny nagelmaskin så jag kan fixa naglarna igen!! Igår fixade jag Brittas naglar, denna gången med en neutral look :) super nöjd över resultatet!! :)

Puss och kram!
Josefine

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Veckan har börjat väldigt bra! Snälla söta barn :) igår va mamman hemma och vi följde med henne på ärenden. Jag var i deras vin butik för första gången och den var verkligen super mysig!!! Jätte fin, fräsch och en egen mysig stil :) efter alla ärenden skulle Julian nappa men mamman sa att hon kunde ha honom ett tag och så körde hon mig och Anna till Larissa för play date :) sååå roligt för Anna!!! :D Britta va också där med hennes Abby så Anna hade många kompisar att leka med :) dom va mestadels ute på altanen och lekte med vattenbordet och vattenspridaren. Anna tyckte det va så himla kul att komma iväg på play date och kul med lite egentlig med henne :) hon ville verkligen inte åka hem när mamman skulle hämta oss men det va dags för kvällsmat så va tvungna att åka och det får bli mer play dates hos Larissa nån annan dag :)

Idag har vi också haft play date!! Britta och Abby kom hit på förmiddagen och lekte :) barnen leker verkligen jätte bra ihop så det är väldigt kul!! Då kan man träffas ibland :) Britta tog med sig saker för att laga tacos till lunch!!! Mums!! :D mysig förmiddag!! :)
Tyvärr vill inte mina värdföräldrar att jag lägger upp bilder på mina barn men här kommer lite bilder från våra play dates på Larissas och Brittas barn :)

Puss och kram!
Josefine

Lat dag!

Kategori: Allmänt

Vaknade rätt så sent imorses för att vara mig. Dålig sömn på grund av att jag jobbade och låg på helspänn med babymonitoren på och föräldrarna var ute och roade sig. Dom kom hem ca 2.30 så tillslut kunde jag slappna av men kunde ändå i riktigt somna förrän sent!

Britta sov över efter pizzamyset igår och vi hade en väldigt seg morgon! Tillslut åkte vi iväg och åt från en grekisk restaurang i närheten och på vägen hörde vi reklam på radion om en gratis konsert ikväll med massa stora artister som One direction, Selena Gomez och Miley Cyrus mf!! Vi hörde inte mer än så för dom pratade så snabbt och så man inte förstod, vi började kolla runt på nätet och lyssnade jättelänge på radion för det skulle komma igen! Vi ville verkligen åka!!! :D Tillslut efter väldigt mycket letande hittade vi info att det var teen chice awards och det var nog inte alls gratis och i LA...!! Typiskt!! Men vi sitter just nu och väntar på att det ska sändas på TV :) Blev lite besvikna gör vi trodde verkligen att det var i NYC men det var bara lugna ner sig igen och tillslut kom vi iväg till poolen som vi hade planerat, när vi kom dit var det såklart moln och inte så kul att ligga där och sola då så vi stannade i 10 min innan vi bestämde oss för att dra.

Men vi fick en väldigt bra eftermiddag/kväll tillslut :) köpte jordgubbar, choklad och cola, gjorde pommes frites och bea. Åt allt det, drack ett super gott rosevin och lyssnade på musik på Brittas deck :) Larissa kom över också och vi hade det jättemysigt!!! :D varm kväll och perfekt avslutning på helgen :) nu som sagt väntar vi på att programmet på TVn ska börja!! Sedan jag kom till USA har jag blivit ett stort One direction fan!! Så många bra låtar och så söta!! :D deras nya låt "best song ever" sjukt bra!!! Speciellt musik videon!!

Har köpt en nagelmaskin idag med så kan göra naglar igen!!!! Jippi!! :D

Puss och kram!
Josefine

Myslördag!

Kategori: Allmänt

Började jobba kl 14 idag, barnen var jätte trötta. Så fort föräldrarna åkt la jag Julian för nap och jag och Anna gick ner och tittade lite på tv. Inte sova för Anna för hon ville inte men lite avslappning iallafall. När Julian vaknade gav jag dom lite yoghurt för dom hade ätit så dålig lunch, dom vägrade så det blev time out och efter det åt dom så vi kunde åka iväg på våran mysteryride :) man känner sig jätte elak när man måste ta till med time out men det hjälper verkligen och när man tjatar och tjatar utan att dom lyssnar blir det väldigt frustrerande till slut! Britta följde med oss på våran mysteryride till twist och åt froyo och sen en ny lekplats som dom verkligen älskade :) så himla mysigt att kunna åka iväg med barnen och göra dom glada!! :) resten av dagen skötte sig barnen hur bra som helst!! :) Kvällsmat och lägga dom för natten var en lätt match idag!!! Jätte glad! Hoppas mina värdföräldrar har en bra kväll på coldplay, det är dom värda för dom jobbar och sliter så mycket :)

När jag nattade barnen åkte Britta och handlade saker till våran pizza, sen var det pizzabagartime! Sååå himla god blev den! Lite trasig när vi tog ut den men vad gör det?! ;) Nu sitter vi här och myser med tända ljus och mätta på god pizza och bloggar lite ;) När värdföräldarna kommer hem får vi se vad vi hittar på.. Beror på när dom kommer, kanske åker ut på en liten utflykt ;)

Puss och kram!
Josefine

Shopping :)

Kategori: Allmänt

Imorses åkte jag och Britta till palisade mall och shoppade lite, hade bestämt en summa innan och jag klarade det!! :) 2 tröjor, 1 par jeans och örhängen :) allt utom örhängena behövde jag faktiskt! ;) hade inte med mig mycket varma kläder och fått höstkänslor så blev lite höstkläder :) hitta även ett par skor jag vill ha men dom får bli nästa veckas lön :)

Nu jobbar jag, föräldrarna har dejt night och ska på coldplay ikväll :) mysigt för dom! Jag och barnen ska på "mysteryride" för har bilen idag, får bli en ny lekplats och glass :) Britta kommer också hit och ikväll ska vi göra pizza!! Så gott med hemmagjord pizza och familjen har en pizzasten så blir extra gott!! :D

Puss och kram!
Josefine

Vi älskar fredagsmys

Kategori: Allmänt

Jag och Britta skulle laga mat men det orkade vi inte så köpte sushi istället, och massa götta som vanligt ;) myspys! Kolla film och tog ett glas vin :)
Skrattat ihjäl oss av olika anledningar! Britta kan inte nudda näsan med tungan, helst kass på det!! :D
Britta har skaffat en ny kille, Harry Styles! Inga fel där! Kul för henne!!
Tidig läggdags för oss ikväll för imorgon står palisade mall och kvälls jobb på schemat!!
Nattinatti <3

Puss och kram!
Josefine

Regn regn regn..

Kategori: Allmänt

Fortfarande regn här i NY.. :(
Nu får det gärna ta och bli lite fint väder!

Igår va det mulet men inget regn på förmiddagen så jag och barnen gick till en lekplats som ligger jätte nära huset, bra när dom får leka av sig lite och ville inte gå för långt ifall det blev regn! På eftermiddagen efter nap hade vi en jätte mysig play date med Britta och Larissa och deras värdbarn :) blyga barn till en början men sen kom dom allt igång med lekandet! Inne lek eftersom det både var regn och åska ute! Skönt för både barn och au pair med play date ;) igår jobbade jag sent så efter satt jag bara och pratade med värdmamman ett tag och Gud vilken underbar värdmamma jag har!! :)

Idag är det också regnigt så man måste va inne.. Höll upp med regn ett tag så skyndade till mataffären och köpte de ingredienser vi behövde till att baka cookies :) också kul för både barn och au pair ;) hihi! Idag blir det en sen nap för barnen så eftermiddagen blir nog lugn. Ikväll ska jag till Britta och dricka vin och laga något matigt :) mys det!!

Puss och kram!
Josefine

Onsdag!

Kategori: Allmänt

I måndags åkte jag och handlade med båda barnen på förmiddagen. Verkligen ett stort projekt med två små barn men denna gången skötte dom sig galant!! Tar alltid några timmar för att jag har med mig två barn plus att jag är ny handlare i den butiken så det är svårt att hitta! Så när vi kom hem igen var det redan förbi lunchdags så snabbt fixa käk! För stackars lilla Julian var det också redan dags för nap så han somnade när han åt lunch, sött ;) YES då är det lätt att lägga honom tänkte jag men det skulle jag inte gjort!!! Efter det vägrade han sova! Försökte hur länge som helst med allt, prata med honom, hålla honom till han somnade men så fort jag la ner han så vägrade han sova igen, jag lät han ligga där och hoppades på att han skulle somna men icke! Efter mer än 2h äntligen somna han men då kunde han ju inte sova för länge för då skulle han ju inte somna på kvällen. Och stackars Anna fick ju vänta bara.. Efter 45 min va jag ju tvungen att väcka den lilla pojken och då va han ju inte glad direkt eftersom han alltid sover ca 2h!! Så måndagen startade bra men slutade i katastrof!

Tisdag va det fint väder och farmorn va ledig så hon kom och hämtade oss på förmiddagen och vi åkte till poolen! Äntligen!! Sååå skönt :) jättebra med hjälp från deras farmor med, skulle aldrig vilja åka till poolen själv med två vilda småbarn! Barnen skötte sig galant hela dagen även nap gick hur bra som helst med barn som somnade direkt! Och efter nap hade jag två glada kramgoa barn att ta hand om så det va kul! :)
På kvällen efter jobbet möttes vi upp ett gäng Au pairer i white plains och käkade :) Myyys!! denna dagen var helt underbar!! Va så lycklig!! :)

Onsdag idag och lite halv tråkigt väder, riktig höst känsla fast augusti ska va bästa månaden i NY. Jag är supersugen på att åka och shoppa massa mysiga höst kläder idag!! Måste vara på grund av vädret!! Hade en tanke på att åka till Palisade mall idag men jag och Britta bestämde att vi gör det på fredag kväll när vi fått lön ;)
Denna dagen har också börjat riktigt bra! Barnen ville inte göra något imorses men när jag sa att vi kunde åka till djuraffären sken dom upp! Det finns en nära oss som vi åker till ibland, ganska skabbig och luktar illa men barnen älskar att åka dit och kolla på alla söta djur så varför inte! Kände inte för att sitta inne hela dagen för den går så sakta då och nu ska det regna i två dagar så bäst att passa på och göra något. Vi va där en stund och kollade på djuren sen på vägen hem stannade vi på en lekplats så dom fick leka av sig lite :) idag gick lunch och nap också jättebra så jag är helnöjd ;) lite lek och tv står kvar på schemat sen slutar jag. Ikväll ska jag och Britta ta en promenad sen bara hänga i min källare :)

Trots jobbig måndagseftermiddag så har veckan börjat bra!! :)

Puss och kram!
Josefine

Manhattan <3

Kategori: Allmänt

Åkte in till underbara Manhattan idag! Man får sån boost när man åker in!! Älskar Manhattan!!
Först en sväng på time square sen mötte vi upp ett gäng i central park för lite volleyboll :) tyvärr va sandplanerna upptagna så fick spela på asfalt, det va kul men tröttna ganska snabbt och bara hängde istället :) det är så mysigt att bara hänga eller gå runt i central park och bara ta det lugnt! Så mycket att titta på. Allt möjligt! Musik, "statymännikskor", rullskidsko åkning, folk som hoppar över människor, gör bubblor, dansare, konst, natur och folk som utövar olika sporter, ja människor som uppträder på alla sorters vis! Bara kolla på folk är ju hur underhållande som helst! Efter ett tag gick vi och käkade på the boat house inne i central park, både billigt och as gott!! Sen bestämde vi oss för en sväng till på stan innan allt stängde :)

En heldag i city som har varit hur bra som helst!! :) imorgon börjar ny jobbvecka, lite småjobbigt men jag tror jag överlever ;) veckorna går ju så otroligt snabbt och snart är det helg igen! :)

Puss och kram!
Josefine

1 års kalas!

Kategori: Allmänt

Det största 1 års kalas jag varit på!!! Sötaste och gladaste lilla Santino :) Helt sjukt, 100 pers, catering firma med mat och fri bar, sjukt stor tårta, pinjata, hoppborg och glassbil!! Men kul va det :) familjen är hur trevlig som helst och massa kompisar till familjen som va lite yngre som jag kunde prata med :) ska det va så ska det här i USA!

Nu är det dags för att åka in till city igen!

Puss och kram!
Josefine

Yankeesfest!

Kategori: Allmänt

Idag fyller barnens kusin Santino 1år och han ska ha en baseballfest! Alla ska ha deras favoritlags logga på sig och antar att de flesta kommer ha New Yankees logga eftersom det är det största laget här i NY och hela deras släkt är stora Yankees fan. Det kommer bli jätte kul att träffa släkten igen, ett gäng glada och vilda italienare!! :D
Nu är jag laddad för fest och med Gambelli släkten vet man aldrig hur länge den pågår!

Puss och kram!
Josefine

Farmor <3

Kategori: Allmänt

Grattis till den bästa farmorn i hela världen!!! Saknar dej så himla mycket och önskar att du va här hos mej!!
Min farmor är bäst på alla sätt! Samtidigt som hon är min farmor är hon också som en fantastik vän som man delar allt med. Du är en av dom som betyder mest i mitt liv, älskar dej så mycket! <333

Puss och kram!
Josefine

Froyo

Kategori: Allmänt

ÄLSKA froyo!!! Hemma i Sverige förstår man inte hur stort det är här, finns överallt!! Så gott med!! Men nyttigare än glass är det nog inte ;)

Puss och kram!
Josefine

Fredag!

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag innan klockan ringde! Annars brukar jag alltid vara helt död på morgonen med idag pigg och glad :) fortfarande snorig och hostig men ändå mår jag bra!!
Morgonen började bra, barnen va också glada tills frukost då Julian vägrade äta och bara storböla! Men pappan va fortfarande hemma då så han hjälpte mig att få i honom frukosten. Snällt! :) sen efter påklädning och tandborstning gick vi till biblioteket :) fredagar har dom något som heter sidewalkstories och barnen älskar det!! Först sjunger dom lite sen läser dom en bok och sen får alla barn måla på asfalten av baksidan av biblioteket. Resten av dagen har gått hur bra som helst med snälla söta barn!

Har precis lagat fredagsmiddag som vi ska äta så fort mamman kommer hem, fetaostfylld kyckling, klyftpotatis och sötpotatis med tatziki och lite sallad :D kommer bli mumma!!! :D
Britta är på Justin Bieber ikväll och jag är sååå himla avundsjuk!!! Men jag ska träffa Larissa ikväll och äta froyo iallafall :) inte fy skam det heller ;)

Puss och kram!
Josefine

Mys

Kategori: Allmänt

Dagen slutade med att vi hade film mys på eftermiddagen efter barnens nap :) gjorde svenska choklad bollar som smakade skit för ingredienserna är inte lika som hemma, men barnen tyckte om dom iaf! Poppade popcorn och tittade på film :) är det dåligt väder så får man!! Anna frågade om jag kunde fläta hennes hår och sånt älskar ju ja så det gjorde jag såklart!! Sen busade vi massa tills mamman kom hem :) dom är så underbara dom små barnen! (För det mesta;))

På kvällen åkte jag Britta och Larissa till Palisade mall och Larissa shoppa loss på VS sen käkade vi!

Fick en jätte söt film av Petra idag, vet tyvärr inte hur man lägger upp den på bloggen men den gjorde mej väldigt glad!! Tack <3

Saknar er hemma så mycket!! <3333 Men inte redo för att åka hem än ;)

Puss och kram!
Josefine

Regn..

Kategori: Allmänt

Ösregn ute idag :( vad gör man med 2 barn en dag som denna utan bil? Något förslag? Än så länge har vi bara ritat och sen har dom lekt själva. Tur att dom har bra fantasi i alla fall :)

Allt gick fantastiskt bra igår! Precis enligt planerna. Jag hann med Skype dejt med Basse, Rebecka och en med Emmylie, Sara, Loui och Bonnie!! <333 myyyyys!!!! :D så skönt att få prata av sig lite och få lite ny energi!

Fick något mirakelpiller av min Hostmum så mådde även väldigt bra på kvällen!! Familjen åkte iväg på bion och hade haft det jätte mysigt och barnen älskade det! Jag stannade hemma och Britta kom förbi och drack te och titta på film, safe haven! Jätte mysig film! :)

Ikväll ska jag också träffa Britta men vet inte riktigt vad vi ska hitta på än.. Vi får se ;) vi är superlyckliga idag för Brittas syster som fick en liten son!!! :D GO Anna!!! Fick veta igår kväll att hon åkt in men nu fick jag precis veta att bebisen hade hittat ut!! :D

Puss och kram!
Josefine