NordhJosefine.blogg.se

130506 åker jag som au pair till USA och denna bloggen kommer handla om mitt år som au pair!

Supersöndag ❤

Kategori: Allmänt

 
Helgen har varit jätte bra!! :)

Fredagen åt jag middag med barnen och pappan sen hämtade en väldigt trött Britta upp mig ganska sent på kvällen. Konserten med one direction hade väl inte varit super för dom hade knappt sett någonting och ljudet hade varit dåligt men hon sa att hela upplevelsen var helt värt det! Dom hade tagit med filtar och snacks in till city, köat mer än 3 blocks, fått lukta på deras nya parfym och varit uppe i 35 timmar! Det hade varit super mysigt och roligt!! :)
Vi åkte hem till Larissa och kollade film, inte så bra film men ett skönt fredags häng :)

Sov över hos Britta och på morgonen åkte vi till palisade och shoppade lite :) shopping är alltid så himla kul och man mår så bra av sina nya saker ;) på kvällen hade vi tänkt att ta det lugnt men började prata om att vi ville hitta på något.. Blev helt plötsligt sugna på att gå ut så kvällen slutade med utgång i city :) kul att träffa alla och umgås men ändå en lugn kväll. Tog faktiskt denna gången 2 tåget hem, man har kl 2 eller 6 att välja på, så det va väldigt skönt :)

Vaknade tidigt faktiskt på söndagen, mådde bra och kände mig ändå utvilad trots inte jätte mycket sömn, fixade i ordning oss och åkte med Larissa till Cheesecake Factory, åt en super god hamburgare och även en cheesecake denna gången ;) orkade inte ens halva men as goooood va den!! Cheesecake Factory är så himla bra!!! Allt har dom!! :D efter det åkte jag och Britta på en roadtrip :) våran sida av westchester har inga stränder och finns inte så jätte mycket att göra så vi tänkte att vi drar till andra sidan där rye beach ligger och kollar in läget och tar det som det kommer :) vi hamnade i på ett jätte mysigt ställe med en fin hamn och strand med massa folk och alla bara njöt! Många kärlekspar både gamla och unga. Jätte mysigt!!! Kändes som att åka till västkusten hemma i Sverige, underbar känsla. Precis vad vi behövde, kände ett lyckorus av att bara gå omkring där!!!!! :D riktigt smultronställe ❤


Puss och kram!
Josefine

 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: