NordhJosefine.blogg.se

130506 åker jag som au pair till USA och denna bloggen kommer handla om mitt år som au pair!

Helgen

Kategori: Allmänt

Lördag åkte vi in till Manhattan igen!! Underbara Manhattan!!!! :D missa första tåget med en minut för att vi hade kollat fel tid, men då va det bara vänta! Åkte till starbucks och köpte latte under tiden. Vi har blivit stammisar för är där varje dag!

Kl 11 va vi inne och då strosa vi runt på fifth ave bara och kikade i affärer :) hittade en klänning till kvällen och åt en stor fet cupcake! Men såå maffig att jag bara kunde äta en fjärdedel!! 

kl 14.45 gick vi och mötte upp alla andra au pairer på en bar som visade Champions league finalen. Jag är inte alls intresserad av fotboll men va trevligt att sitta där och ta en öl :) Efter åkte vi till partybrunchen! Snabbt ombyte och uppfräschning på toan sen party!! Konstigt att va på nattklubb mitt på dagen :p när partybrunchen var slut kom det en buss och hämtade upp och och körde oss till hamptons! för när vi kom dit va det en restaurang och folk satt där och käkade så det kändes lite konstigt att det kom en buss och släppte av party folk där!!! men senare tog dom bort borden och festen drog igång :) så det blev bra tillslut och fullt ös! Vi åkte bussen hem igen och var tillbaka kl 5 på morgonen på Manhattan och hemma kl 7.30 :p 

Det var en promotor som ordnade allt så hela kvällen var gratis!!! Något sånt skulle aldrig hända i Sverige :p 

Söndagen var man som en zombie för att man inte hade sovit många timmar, men vi åkte med Britta och Larissa och käkade och sen blev det bio mys :) hangover part 3!! As rolig som dom andra!!! 

 

Puss och kram! 

Josefine 

 



 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: