NordhJosefine.blogg.se

130506 åker jag som au pair till USA och denna bloggen kommer handla om mitt år som au pair!

Kalas

Kategori: Allmänt

Igår va jag först på Stellas lekland med min syster, hennes underbara ungar och kusin Emma :) sen va vi på kalas hos mormor på kvällen, käka smörgåstårta 😋 grattis mormor! 

Idag har jag än så länge bara gjort nagalar, på mig själv och på Emma :) 
Nu plugg sen ska jag hälsa på Becka och Sigge innan Basse kommer hem! 😊

Tisdag 23 september

Kategori: Allmänt

Nu äntligen är bakfyllan borta! Efter en kebabpizza igår så försvann den Haha 😊 idag känner jag mig mycket piggare men har fått lite ont i halsen igen.. 
2 minus grader idag! Fyyy fan nu är det verkligen höst! 

Sara va här igår och vi kollade på bb och ph, shit vilka människor!! Men tror ändå dom klipper det lite som dom vill så man ska tro ännu värre än det faktisk är på riktigt. Men det är ju jävligt bra underhållning!! I big brother huset är Anna en klar favorit! Tycker hon är den enda roliga faktiskt, hoppas det kommer in lite nya snart. Paradise hotel är ju Kristian är jävla stjärna, så jävla roligt!! Följer han på insta också där han sitter och kommenterar avsnitten och jag skrattar ihjäl mig åt honom!! Annars gillar jag Jasse med, riktigt skön brud! 
Idol har jag faktiskt bojkottat helt i år, tycker det är ganska tråkigt faktiskt.. 

Nu är det plugg som gäller resten av dagen! Har massa att läsa och även förbereda inför kommande möte med gruppen. Denna veckan är det programmering som gäller vilket är ett jävligt svårt ämne att förstå så nu fokus! 

Puss ❤️ 

Plugg

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig sjukt osugen på att plugga.. Fortfarande trött efter helgen, kunde i röra mig på hela dagen! Varför blir det bara värre och värre nu när man blir äldre? Man borde väl kunna vänja sig istället. Tråkigt väder är det också.. 
Men plugga måste jag, massa att läsa i veckan och vårt grupparbete tänkte vi skicka in denna veckan för en första granskning så då är det bara kämpa på! Det som är bra med båda grupperna jag jobbar med är att alla är väldigt drivna och positiva, dom är i min ålder så det känns att man faktiskt har saker gemensamt 😊 snälla och roliga personer! 
Måste till Clas Olssons idag och köpa ramar, ska beställa tavlor till lägenheten på canvasduk. Ska bli kul och se hur resultatet bli!! 😃 tror det kommer bli as bra! 


Live while you're young!

Kategori: Allmänt

Det blev en liten spontanutgång med mitt kex Nataly igår! 
Idag har jag värsta bakfyllan någonsin.. 

Förändring!

Kategori: Allmänt

Nu efter ett långt uppehåll känner jag att jag ville börja blogga igen! Tycker det är både kul och skönt att skriva av sig lite.. 

USA året var det bästa jag gjort i hela mitt liv! Jag är otroligt nöjd över mig själv att jag tog steget 🇺🇸 
Tyvärr slutade inte året riktigt som planerat utan 10 dagar innan planerad hemfärd fick jag det värsta telefonsamtalet jag varit med om, min älskade farmor och bästa vän hade gått bort.. Rena mardrömmen! Jag packade ihop och åkte hem samma dag. Helt förstörd och så otroligt ledsen, går inte beskriva min kärlek till min farmor ❤️

Efter det har det varit tungt att ta upp bloggen igen, jag har inte velat skriva alls men nu känner jag att det är dags igen, mycket har hänt på ett halvår! 

Nu har jag börjat plugga, IT projektledning och affärssystem på distans, allt är väldigt nytt men jag känner att det är kul! Vi har fått lägenhet i Skövde och det är otroligt skönt!! Bara kunna gå ner till stan om man har lust, ta några öl utan att nån ska behöva köra och kunna gå på en förfest men inte behöva gå ut efteråt! Än så länge har jag inte så mycket kompisar här men det är bara 30 min till Mariestad så det är ju ingenting! Nataly bor ju här så det är kul fast hon jobbar i Gbg, men just nu umgås jag mest med basse och hans kompisar vilket jag inte har något emot även fast det hade varit skönt och hänga med några tjejer ibland 😊 
Det är skönt att va hemma samtidigt som jag saknar New York ganska mycket nu, det har gått ett halvår så nu är det snart dags att åka dit och hälsa på igen! 
Nu i helgen har jag inga planer utan tar det som de kommer, har lite plugg att ta tag i så måste få det gjort också. Läsa klart som där 42 sidorna om it på engelska som jag inte förstår något av.. Haha 😊

Just precis nu kommer jag inte på så mycket mer men ska försöka uppdatera lite om min vardag när jag har något vettigt eller kul att skriva om! 

Puss ❤️