NordhJosefine.blogg.se

130506 åker jag som au pair till USA och denna bloggen kommer handla om mitt år som au pair!

Bästa!

Kategori: Allmänt

Jag har varit på den bästa semestern man kan tänka sig!! Basse farmor Emmylie Loui Bonnie och Rickard har först varit här en vecka och sen åkte vi till LAS VEGAS och LA!! Helt underbart!! Såååå häftigt och så skönt! Och jag fick äntligen träffa mina underbara!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Veckan här i NY jobbade jag som vanligt fast basse har fått bo här!! :) men på onsdagen kom alla hit och va hela dagen här och på torsdagen möttes vi upp och gick på Broadway show! Spider man och den va skit bra!!! Väldigt häftiga effekter och bra sång och skådespeleri :) på fredagen sov vi inne i city för nästa morgon bar det av till LAS VEGAS!!! :D 
Vegas va super cooolt! Så mycket stora byggnader! Hotell och casinon överallt sååååå häftigt! Väldigt positivt överraskad av vegas :) hängde vid poolen och shoppade på dagarna, spelade och gick runt på stripen på kvällarna!! Emmylie och Rickard gifte sig i vegas!!! Såååå fint bröllop! Tårarna bara rann ner för kinderna!!! Vi va där i 3 nätter och det kändes aldeles lagom :) sedan hyrde vi en bil och drog vidare till Los angeles och Hollywood! 
Vi hyrde ett stort hus med pool väldigt nära Hollywood :) vi har varit på walk of fame, sett Hollywood skylten, strosat runt i Beverly hills och tittat på alla fräna hus! Åkte förbi Johnny depps hus och tror att det kan ha varit han som satt och solade på altanen ;) vi åkte en dag och hälsade på basses kompis Alexander i santa Barbara, va på universal studios och där fick man se vart massa filmer spelats in!! Vi hann även men en NHL match!! Vi har gjort så himla mycket kul och det va den bästa resan någonsin!!! 
Efter 5 nätter i LA va jag tvungen att åka tillbaka och jobba och basse följde med tillbaka till NY ytterligare en vecka! Det har varit sååå uderbart att träffa varandra igen! Jätte jobbigt att säga hej då! Han är den bästa killen jag kan tänka mig!!  Dom andra har fortsatt sin resa lite till mot san fransisco :) känns konstigt att va i samma land men inte kunna ses! 

Jobbet har dragit igång igen som vanligt nu och jag känner mig väldigt ensam! Har haft sällskap i 3 v och nu har min älskade vän Britta åkt hem! Verkligen tomt här utan henne och jag saknar henne jätte mycket!!! I helgen va jag hos Josefine, fest på lördagen och på söndagen va det en hel dag o central park sååå vackert är det där nu!! och sen gick vi på comedy show! Såååå himla roligt!! Rekommenderar starkt!! Idag ska jag träffa den nya au pairern i Brittas familj :) det blir väldigt kul!! :)  

Puss och kram! 
Josefine
Kommentarer

  • Petra säger:

    Häöörligt hjärtat! O snart kommer mamma o pappa till dig <3

    2013-10-29 | 22:43:08

Kommentera inlägget här: